Service / Onderhoud

Storingen of heeft uw garagepoort onderhoud nodig? Neem svp contact op via het contactformulier.

Of bel vandaag nog met onze servicedienst:

NL: +31 (0)6 52888544
BE: +32 (0)488512388

Goed onderhoud garandeert een optimale werking van uw garagepoorten en industriepoorten.
Preventief onderhoud minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur. Voor het jaarlijkse onderhoud en inspectie van industriepoorten kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Voor particulieren hebben wij tevens een passend onderhoudscontract.

Industriepoorten:
In overleg met u wordt er door onze vakbekwame monteurs preventief onderhoud aan de betreffende poorten uitgevoerd. Dit onderhoud omvat een jaarlijkse algehele inspectie van de industriepoorten en een preventieve onderhoudsbeurt. Uw poort is daarna weer voor een jaar goedgekeurd conform de regels die hiervoor staan. Uw poort wordt voorzien van een keuringssticker en indien gewenst onvangt u van ons een keuringsrapport.

Overzicht werkzaamheden industriepoorten:

Mechanisch:

 • Controle van de afdichtrubbers, geleiderails, sloten, buffers, trommels, consoles en veerspanning.
 • Smeren van rolhouders, scharnieren, rollen, rolhouders en veren.
 • Afstellen van de poort (geleiderollen, veerspanning, waterpas stellen van het poortblad).

 


Electrisch: (indien van toepassing)

 

 

 • Controle van oliepeil en koppelingen.
 • Afstellen van onderloopbeveiliging, looppoortbeveiliging, slotbeveiliging, slipkoppeling, eindschakelaars en kettingspanning.


In een onderhoudscontract wordt verder o.a. vastgesteld het aantal te onderhouden poorten en de kosten.
Een bijkomend voordeel van een onderhoudscontract is korting op de onderdelen die tijdens het onderhoud vervangen moeten worden. Daarnaast bent u verzekerd van 24-uurs service bij storingen.


Garagepoorten:
Ook voor een sectionaal- of kantelpoort bij u thuis is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. U heeft daarbij de keuze uit eens per jaar of twee jaar. Onderhoud en/of controle van uw garagepoort is niet verplicht maar wel dringend aan te bevelen. Ook hier geldt dat preventief onderhoud en controle, storingen kan voorkomen en de levensduur van uw poort aanzienlijk kan verlengen.

Overzicht werkzaamheden garagepoorten:

Mechanisch:

 

 • Controle van de afdichtingsrubbers, geleiderails, sloten, kabeltrommels en veerspanning.
 • Smeren van rolhouders, looprollen, scharnieren en veren.
 • Afstellen van de poort (looprollen, veerspanning, waterpas stellen van het poortblad).


Electrisch: (indien van toepassing)

 • Afstellen/programmeren poortaandrijving.


In een onderhoudscontract is vastgelegd welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en wat de kosten hiervan zijn. Als vaste onderhoudsklant bent u bij ons tevens verzekerd van snelle hulp bij storingen of reparaties.

Overigens is het mogelijk ook zonder onderhoudscontract een keuring of onderhoudsbeurt aan uw poort door Maxam-poorten te laten uitvoeren.

Laat u informeren over de inhoud van een onderhoudscontract en de kosten hiervan. Alle merken poorten kunnen door ons gekeurd en/of onderhouden worden

 

 

Maxam Service voor Bedrijfs- en Garagepoorten

Maxam Bedrijfs- en Garagepoorten heeft een 24-uurs service, bel ons en test onze service.

Onderhoud en service van alle garagepoorten en alle merken en type poorten. Met alle merken bedoelen we ook echt alle merken waaronder: Hormann, Crawford, Alsta, Dynaco, Condoor, Nassau indus, Finish Doors, Polynorm, Delta, Alldoorco, Multi-poort, Rolflex, Novoferm, Salco, Windoor, Chamberlain, Centurion, Henderson, Hallington, Clever enzovoort. 

Natuurlijk hebben we veel onderdelen op voorraad, van hekopeners tot aandrijfmotoren voor grote overhead- of rolpoorten, van vervangende panelen tot complete revisiesets.
Dankzij eigen research en kennis kunnen we uw garagepoort opwaarderen naar een beter onderhoudsvrijer produkt. We hebben zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten voor zowel de particulier als zakelijke klanten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudscontract.
NL: +31 (0)6 52888544
BE: +32 (0)488512388

 • 24-uurs service
 • Duidelijke afspraken, handig voor ons, beter voor u
 • Eigen technische dienst
 • Gevestigd in het centrum van de Benelux, in het zuiden van Nederland.
 • Onderdelen van alle garagepoorten
 • Onderhoud van alle bekende garagepoorten
 • Partner netwerk door heel Nederland en Belgie